OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Mirësevini në Utopia Hotel

Utopia Hotel është zgjedhja e duhur për vizitorët që janë në kërkim të kombinimit të thjeshtë të hijeshisë dhe pozicionit të përshtatshëm pranë me detin.

Dhomat ndodhen në katin e parë, të dytë dhe të tretë. Në katin e parë, do të gjeni dhe një bar , nga ku mund të shijoni pamjen.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Mirësevini në Utopia Hotel

Utopia Hotel është zgjedhja e duhur për vizitorët që janë në kërkim të kombinimit të thjeshtë të hijeshisë dhe pozicionit të përshtatshëm pranë me detin.

Dhomat ndodhen në katin e parë, të dytë dhe të tretë. Në katin e parë, do të gjeni dhe një bar , nga ku mund të shijoni pamjen.

Shërbimet Tona

Hoteli është ndarë në tre kate me ashensor. Në katin e parë, përveç pritjes, ka një sallë pritjeje të rehatshme ku mund të uleni dhe të pini një kafe.

Parkim Falas

Bar

Vendndodhje Ideale

Dhoma Familjare

Plazh Privat

Shërbim Aeroporti

Shërbimet Tona

Hoteli është ndarë në tre kate me ashensor. Në katin e parë, përveç pritjes, ka një sallë pritjeje të rehatshme ku mund të uleni dhe të pini një kafe.

Parkim Falas

Bar

Vendndodhje Ideale

Dhoma Familjare

Plazh Privat

Shërbim Aeroporti

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Our Rooms

NJË KOMBINIM I PËRSOSUR I KOMODITETIT DHE MIRËQËNIES.

Rezervo Tani Për Të Kaluar Pushime Të Paharrueshme