Shërbimet Tona

Hoteli është i ndarë në tre kate me ashensor. Në katin e parë, përveç recepsionit, ka një sallë pritjeje të rehatshme ku mund të uleni dhe të pini një kafe.

Shërbimet Tona

Hoteli është i ndarë në tre kate me ashensor. Në katin e parë, përveç recepsionit, ka një sallë pritjeje të rehatshme ku mund të uleni dhe të pini një kafe.

Ashensor

Dhoma Familjare

Plazh Privat

Parkim Falas

Wifi Falas

Ballkon

Bar

Ajër i Kondicionuar

Vend për valixhe

Restorant

Zonë Jo - Duhan Pirës

Exhchange