OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe - Kati 0

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe me Ballkon

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe Me Pamje nga Deti

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe Pamje Anësore nga Deti

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Treshe Deluxe - Kati 0

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për tre persona. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Treshe Deluxe Pamje Anësore nga Deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për tre persona. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Treshe Deluxe Pamje nga Deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për tre persona. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe - Kati 0

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe me Ballkon

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe me Pamje nga Deti

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Dopio Deluxe Pamje Anësore nga Deti

Kjo dhomë dopio përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për një cift. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Treshe Deluxe - Kati 0

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për tre persona. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Treshe me Pamje Anësore nga Deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për tre persona. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

OFROJMË AKOMODIM TË NIVELIT MAKSIMAL

Dhomë Deluxe Treshe me Pamje nga Deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV. Kjo dhomë është perfekte për tre persona. Utopia Hotel në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.